Rendezvény és esküvő helyszín

 

Szeretne egy igazán családias, meghitt ugyanakkor látványos és hangulatos rendezvényt? Ha igen, akkor a helyszínt már megtalálta! Várjuk Önt!

 

A tökéletes rendezvényhelyszín

Esküvők, ballagások, családi ünnepek

Éttermünk csodálatos rendezvényhelyszín is egyben, legyen szó életed nagy napjáról, vagy éppen egy általános iskolai ballagásról!

Ha nálunk tartod a rendezvényed, akkor garantáltan egy csodás élménnyel gazdagodsz, anélkül, hogy hajad kihullana a szervezési nehézségek miatt!

Szállást tudunk biztosítani a násznépnek, külön az ifjú párnak (egy eldugott részen :)),  zárt parkoló, bejáratott helyszín, nagy terek és lenyűgözően izgalmas hangulat vár Rád!

Gyere el hozzánk és tartsd esküvődet, családi eseményed nálunk!

 

Ízelítő rendezvényeinkből

Legyen Ön is részese egy csodás rendezvénynek!

Nézze meg milyen érzés lesz, ha nálunk tartja rendezvényét! Nézze meg a boldog arcokat, akik már jól döntöttek! Nézze meg az izgalmas tekinteteket, amik elárulják: itt valami különleges dolog történik! Legyen az Ön rendezvénye is ilyen különleges!

Nyitvatartásunk:

HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG
10:00 – 21:00

SZOMBAT
13:00 – 21:00

VASÁRNAP
Zárva

Írjon nekünk néhány sort!

Ne legyen szégyenlős! Írjon nekünk! Alapszabály: Ha elégedett volt, akkor mondja el Mindenkinek. Ha nem volt megelégedve, mondja el nekünk!

A feliratkozással elfogadja a GDPR értelmében adatkezelési tájékoztatónkat és adatvédelmi nyilatkozatunkat, melyet ide kattintva érhetnek el.

×

Like-old Facebook oldalunkat is!