Sárga Csikó Panzió

 

Különleges hangulat, izgalmas belső tér, valódi vidéki vendégszeretet! Ha ilyen fogadtatást, királyi bánásmódot és csodálatosan izgalmas kikapcsolódást szeretne, akkor várjuk Önt és családját Panziónk vendégeként!

 

Panziónkról röviden

Panziónkban tényleg felüdülés az üdülés!

Panziónk története valóban különleges. Még 1923-ban építette Rudics János kocsmáros és állatkereskedő az épületet, melyet lakásnak, ivónak, kaszinónak és nem utolsó sorban mészárszéknek szánt.

Rudics Iván a rezesbandával gyakran játszatta a “Sárga a csikó, sárga a nyereg rajta” kezdetű kedvenc nótáját, melyről az étterem is a nevét kapta.

Ma az étterem a patinás falai között 250 fő élvezheti a “csikó” konyhájának mesterien finom ételeit. Sőt a nyári hónapokban a kerthelység további 50 ember számára biztosít felejthetetlen élményt.

Szállóvendégeinket 7 szoba várja. 

“Sárga a csikó, sárga a nyereg rajta”

Névadó dalunk

Panziónk számokban

Kényelem és nyugalom

Bácsalmás nem a világ közepe! Nem szólnak minden éjszaka az ezer fős bulizó tömegek, és nincs Forma-1-es futam sem hétvégente. Panziónk éppen ezért tud megfizethető kényelmet, és egyben csendességet, nyugalmat biztosítani Vendégeinknek! Ha szeretnél élvezni a valódi vidéki vendégszeretetünket és izgalmas ízeinket, akkor várjuk szeretettel!

Férőhely

év tapasztalat

SZOBA

Panziónk szolgáltatásai

Amit kínálunk

Kedvező árak!

A környék egyik legkedvezőbb panziós árait kínáljuk. Győződjön meg róla, hogy ebben az árkategóriában mi kínáljuk a legmagasabb élményt!

Konferenciahelyszín

Adottságainknak köszönhetően panziónk kedvelt rendezvényhelyszín. Színvonalas konferenciák megszervezésében segítünk is.

Wifi, TV, hűtőszekrény

Ingyenes WIFI szolgáltatást, valamint TV, illetve hűtőszekrényeket kínálunk panzióink szobáiban.

~

Zárt parkoló

Biztonságos és zárt parkolónk vendégeink számára ingyenesen elérhetőek.

Esküvő helyben

Egyik specialitásunk a rendezvények területén az esküvők. Számos felejthetetlen pillanat és boldogító “Igen” hangzott el falaink közt. Te leszel a következő???

Étterem

Rendezvényeink egyik különlegessége, hogy éttermünk is áll a rendezvényszervezők rendelkezésére, ami jelentősen megkönnyíti a szervezést.

Szobáink a tavalyi év során az alábbi támogatás segítségével felújításra kerültek. 

  • Kedvezményezett neve: JUSIFA Fafaragó Kft.
  • a támogatott projektcíme: Sárga Csikó Étterem és Panzió továbbfejlesztése
  • pályázatazonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00740
  • a szerződött támogatás összege: 22 720 430 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%
  • a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A meglévő épületen rombuszpalafedéssel volt ellátva, amely az építési munkálatok során a munkavédelmi előírások és eljárási rend maradéktalan betartása mellett elbontásra került. Annak helyén – mivel az építési telek környezetében – a Rákóczi úton- már cserepeslemezfedésű épületek- üzletek találhatók, ezért a rombuszpalafedés helyett cserepeslemezfedés készült. Fa hatású, műanyag szerkezetű, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű nyílászárók kerültek beépítésre. A projekt részét képezi továbbá vizesblokkok felújítása, festés és burkolás. Naplopó napkollektoros rendszer biztosítja a melegvizet. A Panzió tetőszerkezetének teljes azbesztmentesítése valósult meg.

  • a támogatott projekt tényleges befejezési dátuma: 2020.12.15.

 „A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.”

Amennyiben szeretne nálunk megszállni hívjon minket!

 0036 70/453-6079, 0036 79/342-569

NTAK REG.SZÀM: PA 19001621

×

Like-old Facebook oldalunkat is!