Sárga Csikó Panzió

 

Különleges hangulat, izgalmas belső tér, valódi vidéki vendégszeretet! Ha ilyen fogadtatást, királyi bánásmódot és csodálatosan izgalmas kikapcsolódást szeretne, akkor várjuk Önt és családját Panziónk vendégeként!

 

Panziónkról röviden

Panziónkban tényleg felüdülés az üdülés!

Panziónk története valóban különleges. Még 1923-ban építette Rudics János kocsmáros és állatkereskedő az épületet, melyet lakásnak, ivónak, kaszinónak és nem utolsó sorban mészárszéknek szánt.

Rudics Iván a rezesbandával gyakran játszatta a “Sárga a csikó, sárga a nyereg rajta” kezdetű kedvenc nótáját, melyről az étterem is a nevét kapta.

Ma az étterem a patinás falai között 250 fő élvezheti a “csikó” konyhájának mesterien finom ételeit. Sőt a nyári hónapokban a kerthelység további 50 ember számára biztosít felejthetetlen élményt.

“Sárga a csikó, sárga a nyereg rajta”

Névadó dalunk

Panziónk számokban

Kényelem és nyugalom

Bácsalmás nem a világ közepe! Nem szólnak minden éjszaka az ezer fős bulizó tömegek, és nincs Forma-1-es futam sem hétvégente. Panziónk éppen ezért tud megfizethető kényelmet, és egyben csendességet, nyugalmat biztosítani Vendégeinknek! Ha szeretnél élvezni a valódi vidéki vendégszeretetünket és izgalmas ízeinket, akkor várjuk szeretettel!

Férőhely

év tapasztalat

Ágy

APartman

Panziónk szolgáltatásai

Amit kínálunk

Kedvező árak!

A környék egyik legkedvezőbb panziós árait kínáljuk. Győződjön meg róla, hogy ebben az árkategóriában mi kínáljuk a legmagasabb élményt!

Konferenciahelyszín

Adottságainknak köszönhetően panziónk kedvelt rendezvényhelyszín. Színvonalas konferenciák megszervezésében segítünk is.

Wifi, TV, hűtőszekrény

Ingyenes WIFI szolgáltatást, valamint TV, illetve hűtőszekrényeket kínálunk panzióink szobáiban.

~

Zárt parkoló

Biztonságos és zárt parkolónk vendégeink számára ingyenesen elérhetőek.

Esküvő helyben

Egyik specialitásunk a rendezvények területén az esküvők. Számos felejthetetlen pillanat és boldogító “Igen” hangzott el falaink közt. Te leszel a következő???

Étterem

Rendezvényeink egyik különlegessége, hogy éttermünk is áll a rendezvényszervezők rendelkezésére, ami jelentősen megkönnyíti a szervezést.

Nyitvatartásunk:

HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG
10:00 – 21:00

SZOMBAT
13:00 – 21:00

VASÁRNAP
Zárva

Amennyiben szeretne nálunk megszállni hívjon minket!

 0036 70/453-6079, 0036 79/342-569

×

Like-old Facebook oldalunkat is!